För att bli en framgångsrik hästspelare behövde spelarna kunna satsa och vinna på hästar. Många människor i England var villiga att riskera sina egna pengar för att kunna göra en vinst på vadslagning på hästar. Detta ledde till bildandet av spelbutiker och andra platser där människor skulle satsa. Allteftersom tiden gick utvecklades spelbutiker till banker som erbjöd hästkapplöpningsspel. Att satsa på hästkapplöpningar var inte längre ett brott, men det var fortfarande en olaglig verksamhet. Men lagen hindrade inte folk från att satsa på hästar. Det finns många olika typer av spel på hästkapplöpning idag.

Om du har en favorit, och du inte satsar på din hästs finish, satsar du på dess chanser att vinna. Om du satsar på att din hästs lopp ska bli först till målgång, gör du din insats på att din häst är den första att springa. Om du satsar på din häst för att vinna, satsar du på att den kommer att sluta först. Vinna eller förlora, det finns alltid en vinnare. Detsamma gäller för många hästar. Ju fler satsningar du satsar, desto troligare är det att din häst vinner. Om du satsar på att loppet ska bli det första som slutar och du är en spelare, kan du ha din häst allt från ett till fem val framför dig. Om du väljer en häst att satsa på innan hästen du föredrar att ha mest, då den näst mest sannolika hästen att avsluta är din insats för dig. Om du väljer en häst att satsa på efter att du vill, den tredje mest sannolika hästen att avsluta är ditt val.

Kunskap och fakta innan satsning

Handikapp system är ett system som du använder för att hjälpa dig med dina satsningar på ett hästkapplöpning. Med ett handikappsystem kan du hitta de bästa oddsen för varje häst för att välja den häst som har störst chans att vinna baserat på hur du tror att de kan prestera. Handikapp fungerar genom att ta reda på oddsen för varje häst baserat på faktorer som påverkar hästens odds för att vinna. Du kan sedan placera spel baserat på dessa faktorer. Handikapp kan användas genom att antingen satsa på en häst eller på en mängd olika hästar eller på alla hästar som du är intresserad av. Det finns en mängd metoder att välja mellan. Du kan ta loppet själv och arbeta med sin statistik, eller så kan du ta en hästkapplöpning och sedan arbeta med faktorer som väder och spår. hastighet till exempel. Ett bra system kommer att arbeta med både och använda sin statistiska information och tidigare prestationer för att avgöra de bästa oddsen för varje hästkapplöpning och handikapp ett spel på den hästen.

Vissa använder sig av programvaran för att hjälpa till med sina satsningar. Programvaran kan arbeta med statistik för att förutsäga vilken häst som sannolikt kommer att vinna och vilken som sannolikt kommer att gå förlorad. Det finns vissa saker du kan göra som hjälper dig att avgöra om en häst kommer att vara en bra insats. eller inte. En av dessa saker är att studera hästen och se vad dess tidigare föreställningar har varit, särskilt på tävlingar det kan ha tidigare vunnit. Sedan se om de har haft en dålig utflykt. Detta hjälper dig att avgöra hur man handikapp den hästen och du kan räkna ut om det kommer att gå bra eller dåligt på loppet. Leta efter en häst som förväntas springa dåligt och satsa därefter.

Bli framgångsrik på hästkapplöpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *